Plán akcí 01-06/2015

24.01. - Divadelní představení
25.01. - Dětský karneval
31.01. - Bowlingový turnaj
14.02. - Rybářský ples
07.03. - Obecní ples
30.04. - Pálení čarodějnic
23.05. - Sportovně-dětský den
20.06. - Letní slavnost

 

 



 



  


Počasí online
Všechny kategorie > Obecná kategorie > Obec > volební preogram ČSSD
Celkem příspěvků: 8 - Stránek (1): [1]
Autor: nevolič
Vloženo: 19.09.2010 - 12:17
Předmět: volební preogram ČSSD
Prosím členy kandidátky ČSSD o přečtení vlastního volebního programu - bod nevím který - nedělní klid . Aspoň kolem poledne. Ta tráva neuteče ....Tak jsem zvědav na další sliby, když kandidáti nedokážou splnit ani toto .... (p. Mareš) . Možná to nečetl.
Autor: David Friedecký
Vloženo: 20.09.2010 - 08:05
Předmět: re: volební preogram ČSSD
Přeji dobrý den pane Nevoliči,

s tímto máte bohužel naprostou pravdu a zcela s Vámi souhlasím, že sekání trávy v neděli není nezbytná činnost. Obecně tento nešvar pravděpobodně souvisí s pondělním svozem zeleného odpadu. Příští rok snad dojde ke změně dne svozu a snad se podaří najít způsob, jak vytvořit klidnou nedělní atmosféru v obci.

Konkrétně k Vaši připomínce mohu napsat, že pan Mareš samozřejmě program s námi vytvářel a i tento zdánlivě banální bod jsme široce diskutovali.

Zdraví David Friedecký
Autor: Luděk Bundil
Vloženo: 20.09.2010 - 15:58
Předmět: re: re: volební preogram ČSSD
Dobrý den, souhlasím - on to není jen pan Mareš, ale hlavně jde o obyčejnou ohleduplnost , protože jak začne jeden, přidají se vždy další. A to ,že je svoz v pondělí , přece nemá na toto vliv ,když máme nádoby, tak je to přece jedno kdy posečeme. Na toto téma už psal pan Faber a bohužel tu máme všichni malé pozemky a navzájem si tu děláme u nedělního(nejen) obeda zbytečně kravál, kterého tu je dost i jinak
Autor: volič
Vloženo: 23.09.2010 - 20:19
Předmět: re: volební preogram ČSSD
Bundile, Bundile, pane Bundile, ach jo... Jste to Vy, který reagujete snad na každý příspěvek... jste to Vy, který stále moralizujete, jste to Vy, který jste na volební listině "Jednotných Hlušovic" a tudíž i Vy, podle předvolební prezentace "chcete jednotné Hlušovice, kde nebudou věčné žabomyší války, kde soused souseda pozdraví, místo aby do něj kopl".
Nedovedu si dost dobře Vás s touto větou ztotožnit. Zrovna Vy, který nenecháte sousedy "dýchat" kvůli malichernostem, ať je to párty v ulici (za celou dobu bydlení jedinkrát), ať je to sousedův pes, ať je to sekačka na trávu kolem poledne, sběr zeleného odpadu, parkování... Na vše reagujete, nic se Vám nelíbí... Jistě to není celý výčet Vašich nespokojeností. Radím Vám: "Postavte si dům na samotě u lesa" a nebo: "Neválčete žabomyší války, pozdravte souseda a nekopejte do něho".
Nevíte, kdy i Vy budete muset poséct v neděli...
Autor: Luděk Bundil
Vloženo: 24.09.2010 - 08:29
Předmět: re: re: volební preogram ČSSD
Vážený a milý, reaguji na to, co se tu děje a o čem se tu mluví a píše. Já rozhodně žabomyší války nechci a se sousedy rád vycházím dobře, děkuji za radu , a dům u lesa si postavte klidně sám. Já rozhodně s nikým válčit nechci .A pokud se jedná o to sečení v neděli, tak chápu, že se to občas někomu může stát, ale jistě víte , že tady to není jen občas. A není to jen můj názor. O párty na ulici víte asi víc než já, to si musíte vyřešit sám - to bohužel nevím. Na rozdíl od jiných , kteří mnoho věcí - možná i o vás, vykládají po straně a vám je do očí neřeknou, je klidně řeknu. , Jinak děkuji za dobré rady neznámý "rádče". L.B.
Autor: Pavel Adamovský
Vloženo: 24.09.2010 - 14:07
Předmět: re: volební preogram ČSSD
Milý pane voliči, těší nás, že čtete pozorně naše webové stránky, ale nepleťte si pojmy s dojmy. To, že chceme jednotné Hlušovice ještě neznamená, že si necháme všechno líbit, obzvláště od sousedů, kteří neví, co je slušné chování.
Autor: Jiří Urbiš
Vloženo: 03.10.2010 - 22:10
Předmět: re: re: volební preogram ČSSD
Může mi někdo vysvětlit tyto informace o kandidátovi do zastupitelstva naší obce?????

koukněte zde .....
http://www.olomouc.cz/dluznici

Děkuji Urbiš
Autor: radeji nevolič
Vloženo: 04.10.2010 - 07:44
Předmět: re: re: volební preogram ČSSD
Také bych zde rád vyjádřil svůj názor, když už toto fórum není o ničem jiném než o hádání.Rád bych upozornil všechny přistěhovalé měšťáky, že se přistěhovali na vesnici i když si někteří myslí, že žijí v nějaké zbohatlické čtvrti v USA. I já jsem jeden z přistehovalých měšťáků, ale utíkal jsem z města s vědomím, že jdu na vesnici a s vědomím toho, že k vesnici patří nedělní zvuk sekaček, zvuk řezání dřeva, štěkot psů a jejich volné pobíhání, ukládání posečené trávy na svůj vlastní kompost na svém pozemku, noční hluk večírků a soukromích oslav a hlavně že na vesnici je přátelská atmosféra! Od té doby co se sem začala stěhovat ta masa měšťáků co neví o čem je vesnice je to tu hrozné, stále jim něco vadí, něco se jim tu nelíbí, něco by pořád měnily a hlavně ta nesnášenlivá atmosféra, kterou sem dotáhli a tito potom kandidují? Co nám tu chcete zavést za móresy. Vraťte se do bytů do města, tam je krásně- tramvaje jen ševelí v romantickém smogovém kouři, ulice jsou nádherně zdobeny nedopalky cigaret, psi neserou, nepobíhají a neštěkají stejně tak tam nikdo v noci neřve, protože si tam každý může krásně zabonzovat své připomínky městské policii a ta to vyřeší, tráva tam v bytech neroste a dřevo není potřeba- NÁDHERA NE? Tak co hledáte tady? A volební program ta popularistická sračka úkolů co nejdou splnit.
Celkem příspěvků: 8 - Stránek (1): [1]
Pro přidání příspěvku do této konference se musíte přihlásit.