Plán akcí 01-06/2015

24.01. - Divadelní představení
25.01. - Dětský karneval
31.01. - Bowlingový turnaj
14.02. - Rybářský ples
07.03. - Obecní ples
30.04. - Pálení čarodějnic
23.05. - Sportovně-dětský den
20.06. - Letní slavnost

 

 



 



  


Počasí online
Všechny kategorie > Obecná kategorie > Obec > kandidáti nezávyslích za jednotné Hlušovice
Celkem příspěvků: 11 - Stránek (2): [1] 2
Autor: občan
Vloženo: 07.10.2010 - 08:26
Předmět: kandidáti nezávyslích za jednotné Hlušovice
Dívala jsem se na odkaz od pana Urbiše http://www.olomouc.cz/dluznici který je zajímavý, ale netýká se
kandidátky ČSSD, ale kandidáta pana Nepožitka z kandidátky Nezávislých za jednotné Hlušovice. Také bych prosila o vysvětlení jestli je to nějaký překlep nebo jestli budeme Hlušovice JEDNOTNĚ zadlužovat.
Autor: Pavel Adamovský
Vloženo: 07.10.2010 - 11:16
Předmět: re: kandidáti nezávyslích za jednotné Hlušovice
Milý občane, píšete v ženském rodě, nejste tedy spíše občanka? Nebo v tom nemáte, zatím jasno? Možná by bylo lepší sem napsat své pravé jméno, nebo sem nepsat vůbec. Případně bych doporučil i návštěvu psychologa.

To, co někdo dělá soukromě, je čistě jeho soukromá věc a nemá to nic společného s kandidaturou do obecního zastupitelstva, proto nechápu, co chcete vysvětlovat a proč to sem pořád taháte. Na to, co děláte vy ve svém zaměstnání a komu kolik dlužíte se vás taky nikdo neptá, milý občane.
Autor: Milan Skřivánek
Vloženo: 07.10.2010 - 13:32
Předmět: re: kandidáti nezávyslích za jednotné Hlušovice
Vážený pane Adamovský,
i když se vás vážím a souhlasím s tím, že pokud se někdo neumí podepsat, ať raději nepíše.
Vaše odpověď mě však velmi zklamala. Podle vašich měřítek tedy mohu být v soukromém životě opilec, rváč, zloděj............, ale to mi nebrání kandidovat do zastupitelstva obce?
Autor: Jakub Lorenc
Vloženo: 07.10.2010 - 15:07
Předmět: re: kandidáti nezávyslích za jednotné Hlušovice
A ještě jakým stylem je od Vás tato odpověď napsaná. To tímto stylem budete jednat se všemi, kteří by případně přišli na OÚ něco s Vámi řešit? To pak radši asi nikdo ani na ten úřad chodit nebude :-D
Autor: Ing. Tomáš Pospíšil
Vloženo: 08.10.2010 - 08:25
Předmět: re: re: kandidáti nezávyslích za jednotné Hlušovice
Ahoj Pavle, také si tě velice vážím, i když s některými tvými názory nesouhlasím. Nesouhlasím s tím , že dluhy pana Nepožitka, jsou jen jeho věcí. Ano, bylo by to tak, kdyby tento člověk, nekandidoval do zastupitelstva, tedy veřejné správy.
Pavle, dále se mi nelíbí, že ani jeden člen tvé kandidátky se nezúčastnil včerejší, poslední veřejné schůze, vyjma Marušky Hradilové, která je stávající zastupitelkou. Je snad nezajímá, co předešlé zastupitelstvo udělalo dobře a co ne? Je nezajímá, jak se obec řídí? Ať máme s Gustou jakékoliv vztahy, nikdy jsem neřekl, že řídit obec je jednoduchá věc. Myslíš, že voják, policajt nebo překupník aut zná všechny ty zákony a nařízení, které jsou zapotřebí? Vždyť je to ani nezajímá, viz účast včera.
Ale nebudeme viset jako obec Hlušovice, někde v seznamu, za panem Nepožitkem, že ne!!!
Autor: Pavel Adamovský
Vloženo: 08.10.2010 - 11:56
Předmět: re: re: kandidáti nezávyslích za jednotné Hlušovice
Pro Jakuba Lorence: Má odpověď byla taková proto, protože nemám rád, když někdo něco chce a neumí se ani podepsat. Doufám, že se toto fórum podaří brzy uzavřít jen pro přihlášené, aby sem anonymové nemohli přispívat. Pokud se někdo za svůj názor stydí a bojí se podepsat, ať sem opravdu radši nepíše.

Pro Tomáše P.: Co se týká Jirky Nepožitka, svůj názor jsem řekl, nebudu to dále rozvádět. Co se týká včerejší veřejné schůze zastupitelstva, zapomněl jsi, že jsem tam byl z naší kandidátky já :-). Rekapitulace současného zastupitelstva byla fajn, ale myslím si, že všichni víme, co se zastupitelstvu povedlo, a co je ještě třeba v obci udělat. A že by se na schůzi probíralo, jak se obec řídí, nebo nějaké zákony a vyhlášky, to jsem si nějak nevšiml. A abych tě trochu parafrázoval, myslíš, že když vedoucí skladu, stavební technik, matka na mateřské nebo v domácnosti přijdou jednou na schůzi, že okamžitě budou vědět jak se obec řídí?

Chápu, že sílí předvolební boj, ale myslím si, že tyto útoky jsou zbytečné. Spíše bychom se měli soustředit na to, aby obec dále prosperovala, ať už vyhraje kdokoliv.
Autor: věřitel
Vloženo: 08.10.2010 - 22:07
Předmět: re: kandidáti nezávyslích za jednotné Hlušovice
miluju kdyz se ozve notoricky dluznik a podvodnik a zamestnavatel kandidatu CSSD
Autor: Pepe
Vloženo: 17.10.2010 - 05:52
Předmět: re: kandidáti nezávyslích za jednotné Hlušovice
Jediné jisté je to, že staré zastupitelstvo udělalo hodně práce a dostalo Hlušovice do důstojné role obce, ve které se žije důstojně a s hrdostí. Jenom doufám, že nové zastupitelstvo víc věcí nezkoní než udělá. Staré a dobré končí x mladé rychlokvašky přicházejí.
Autor: David Řehák
Vloženo: 17.10.2010 - 08:33
Předmět: re: kandidáti nezávyslích za jednotné Hlušovice
Pane "Pepe", moc pěkný příspěvek. Tohle Vás napadlo 5.52 v neděli ráno ?. Přeji pěkný zbytek dne.
Autor: Petr Vybíral
Vloženo: 10.11.2010 - 08:05
Předmět: re: kandidáti nezávyslích za jednotné Hlušovice
Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli ty dvě hrubky, co máte v názvu strany (nezávyslích), jsou záměrná stylizace nebo omyl - pak byste to měli opravit. V druhém případě to vzbuzuje oprávněnou nedůvěru k této straně - vlastně i v prvním.
P.V.
Celkem příspěvků: 11 - Stránek (2): [1] 2
Pro přidání příspěvku do této konference se musíte přihlásit.