Plán akcí 01-06/2015

24.01. - Divadelní představení
25.01. - Dětský karneval
31.01. - Bowlingový turnaj
14.02. - Rybářský ples
07.03. - Obecní ples
30.04. - Pálení čarodějnic
23.05. - Sportovně-dětský den
20.06. - Letní slavnost

 

 



 



  


Počasí online
Celkem příspěvků: 2 - Stránek (1): [1]
Autor: Tomáš Štěpánek
Vloženo: 25.11.2010 - 22:40
Předmět: Kontejnery
Dobrý večer vážení spoluobčané, chci moc poděkovat tomu, kdo měl ten skvělej nápad a zajistil přesunutí kontejnerů na tříděný odpad mimo cestu.
Ještě kdyby tak všichni dodržovali dopravní předpisy, v neděli, pokud jste si toho všimli, projížděli obcí hasiči a nestačili se divit, jak někteří bezohlední řidiči parkují.....
S pozdravem Tomáš Štěpánek.
Autor: Petr Kudlák
Vloženo: 04.03.2012 - 15:06
Předmět: Kontejnery a okolí
Vážení spoluobčané,
dlouho jsem přemýšlel, jak slušně nazvat tento článek. Kdo by v neděli odpoledne dělal něco tak absurdního, jako předjarní úklid. O to víc mě mrzí, že některým obyvatelům části ulic Akátová, Zahradní a U potoka a okolních vůbec připadá normální ten svinčík kolem popelnic na tříděný odpad. Spolu s tím jsem přemýšlel, zda-li manželům z Olomouce části Hodolan nevadí stejný svinčík na jejich pozemku rovněž u těchto nádob. Již několikrát jsem použil ony polelnice na tříděný odpad a stále mě překvapuje, že byť obyčejnou krabici někdo v lepším případě odhodí, jak ji stvořitel vyrobil do popelnice a v horším případě za popelnici nebo rovnou za plot. Asi si říkají, však to není můj pozemek a stejně tam roste tráva a hele, už nějaká ta PET láhev se tam již povaluje, tak co, flák to tam…že! Ten kus papíru se stejně rozloží, tak si z toho hlavu nedělám... . Jenomže ona ta láhev se tam asi naklonovala nebo co. Ačkoliv se to zdá něuvěřitelné, naskládal jsem do popelnice na plasty rovných 7ks igelitových (asi 10 l v objemu) plných tašek, které tam rovněž někdo „opomenul“ hezky poskládaných v trávě spolu s dalšími odpadky. Další 3 tašky ve stejném objemu padly do popelnice s papírem a to vše jenom z oploceného pozemku kde se ony nádoby nachází. Stručně je mi z toho na blití. Když vezmu v úvahu, že se mi přímo kolem domu válí odpadky a dokonce i plechovky od piva, které někomu odpadnou jen tak od ruky vůbec se nedivím svinčíku u popelnic.
A pokud jde o psí výkaly či pohyb psů přes můj pozemek, to je kapitola také sama o sobě. Také mám psa, ale zásadně kálí na mém a když ne, tak ten kus igelitu mám v kapse. Pokud si neuvědomíte, že poplatek za psa není proto, že obec už neví co by zpoplatnila, ale právě na ty obyčejné igelitové pytlíky s krásným logem psa, tak bude lepší nechat proběhnout svého psa na vlastním pozemku. Alespoň nebudou jiný obyvatelé stejně jako já šlapat do psích výkalů. To, že mám označkované poklice u auta, no prosím, to přežiju, ale že musím dítě hlídat, aby mi něčím nevonělo, to teda řešit budu vlastním způsobem bez finanční účasti obec. Neříkám, že se to majitelům psů bude líbit, ale máte na vybranou…. Písek před našim domem není určen na psí výkaly, ale jako podklad pro budoucí dlažbu!!!
Celkem příspěvků: 2 - Stránek (1): [1]
Pro přidání příspěvku do této konference se musíte přihlásit.