Plán akcí 01-06/2015

24.01. - Divadelní představení
25.01. - Dětský karneval
31.01. - Bowlingový turnaj
14.02. - Rybářský ples
07.03. - Obecní ples
30.04. - Pálení čarodějnic
23.05. - Sportovně-dětský den
20.06. - Letní slavnost

 

 



 



  


Počasí online
Všechny kategorie > Obecná kategorie > Obec > nádoby na psí extrementy
Celkem příspěvků: 2 - Stránek (1): [1]
Autor: Květa Kouřilová
Vloženo: 05.06.2011 - 21:08
Předmět: nádoby na psí extrementy
dobrý den,je velmi zásiužné,že obec zřídila držáky na sáčky na psí extrementy.Ale bohužel chybí k tomu nějaké sběrné nádoby.Stává se totiž ,že pejskař po svém miláčkovi sice uklidí ale pytlík odloží někde cestou do trávy.Jak jsem několikrát zahlédla.A tak se stává,že že lidi raději výkaly nechávají ležet aby nemuseli pytlík tahat po celou vycházku.Alespoň na Hlavní ulici nebo Loučkách by mohla pod držákem na pytlíky být nádoba .Děkuji za všechny slušné pejskaře kteří tyto pytlíky využívají.Kouřilová
Autor: Petr Kudlák
Vloženo: 04.12.2013 - 23:07
Předmět: Úžasná prezentace naší obce
Dobrý den milí spoluobčané. Dlouho jsem se zde neobjevil a tak je načase se o pár věcech zmínit.
Máme tu cca. 25m od domu vybudovanou suprovou nejen cyklostezku, chodí po ní i pejskaři a "BOHUŽEL" i někteří jedinci i přes zákaz vjezdu jezdí po ní ať již svým nebo vypůjčeným motorovým miláčkem. Nebude to dlouho trvat a mohl by z toho být vydán nejen obecní časopis, který vychází párkrát do roka, ale i kalendář na celý rok, aby se začali stydět právně oni jedinci, jak vlastně jednají a jestli to jejich děti v budoucnosti "NÁHODOU" nebudou chtít napodobit. Ale hezky k věci.
Právě dnes jsem šel na procházku s rodinou po již zmiňované nové cyklostezce, vybudované za nemalé obecní peníze a "POTŘÍSNĚNÉ" psími exkrementy okolo.
!!!!! Zajímalo by mně, kdo uklidí exkrementy podél již zmiňované nové cyklostezky po vašich vykálených psech.!!!!!! Pytlíky na ně tu jsou, popelnice tam je také přivázaná dokonce na řetězu, takže by mne zajímalo, jaký to vlastně máte právě "VY" jedinci, kteří tam chodíte vyvenčit své čtyřnohé miláčky "MINDRÁK", nebo snad přímo nepřekonatelný "PROBLÉM" v "NEUKLÍZENÍ" po svém čtyřnohém příteli???!!!
Fotopasti jsou úžasná věc v dnešní době, obzvláště, když jsou bezvadně zamaskovány, že!
Takže pokud nemám zajít s fotem přávě vaší maličkosti za starostou, bude lepší se o exkrementy právě po vašem psu postarat osobně. Nebo to chcete raději vyjádřit dle vyhlášky platné pro tuto obec, aby odstranění exkrementů bylo vyfakturováno majitelům daného psa? Vyberte si sami.
Druhá věc, která mně opravdu nenadchla a vedla rovněž k napsání tohoto příspěvku, je ze dne 22.11.2013. Ve večerních hodinách, přesněji 20hod.43min.40sek. se opět jeden ze zdejších obyvatel vypravil se psem na procházku po ulici u Potoka,kde navštívil i náš pozemek, ale bohužel se neobtěžoval opět psí exkrement uklidit. Chcete popis, klidně, ať se nad sebou majitel psa zamyslí, jestli mu kálení na vlastním nedělá vrásky na čele, když má "posraný" vlastní dvůr, ale na cizím to bude uklízet!!! Jó, abych nezapoměl ve zkratce popis jedince. Pes" neznámeho jména TERIÉR malého vzrůstu do 40cm výšky, světlé nohy, tmavý hřbet. Osoba doprovázející tohoto psa cca 180cm výšky, tmavá bunda s reflexním páskem na rukávech, obutá v tmavé obuvi rovněž se světlými pásky. Aby se náhodou dotyčný necítil tak ukřivděný, měl psa na vodítku, které nebylo vysunovací a tudíž jej jeho pes vesele občas popotáhnul. O to spíš je zarážející, že nemohl i při funkčním pouličním osvětlení cca 10m vzdáleném přehlédnout, že jeho pes dělá potřebu. Nebudu popisovat více, ale zamyslete se sami, jakému pánovi patří tento čtyřnohý skvost. Jinak donesu foto starostovi a úklid...no zkuste si typnout komu to vyfakturuji...starosta to nebude.
!!!!!!!!!!!!!!! Když může po svém čtyřnohém miláčkovi uklízet i soused naproti nám,
neznám důvod, proč byste nemohli uklízet i ostatní !!!!!!!!!!!!!!!! A je jedno jestli je to ráno, přes den nebo v noci. A to má psa oproti našemu o 90% menšího než je náš retriewer.
Tímto jej chválím a děkuji mu.
Přeji všem hezký zbytek roku.
Celkem příspěvků: 2 - Stránek (1): [1]
Pro přidání příspěvku do této konference se musíte přihlásit.